Over Beautiful Beast

"Dag beest", zei een oude werkgever tegen ons zodra we het kantoor binnen stapten. Hij had het tegen mijn trouwe hond, mijn lieve beest Babs. Af en toe vergezelde ze mij daar en lag ze geduldig naast het bureau te wachten totdat ik - in haar optiek - iets zinnigers ging doen zoals lekker buiten wandelen. En op een dag wandelde ik definitief naar buiten om voortaan de hele dag - in mijn optiek - iets zinnigers te doen. Het delen van mijn passie voor natuur, dieren, vormgeving en interieur met de wereld om mij heen. Een switch die tot stand kwam door eens diep in de ogen te kijken van mijn prachtige beest Babs, mijn eigen 'beautiful beast'.

Het logo van de egel is gekozen omdat het laat zien dat de natuur beestachtig mooi is. Een egel heeft prikkels en stekels maar is tegelijkertijd so cute. Ook wij willen prikkelen met onze ontwerpen en de items die we in onze webshop aanbieden. Er is tenslotte niks mis met even vlinders voelen bij het zien van prachtige kleuren en mooie vormgeving die blij maakt of misschien zelfs adembenemend mooi is. 

Dieren, natuur en kleuren zullen altijd de grote hoofdrol spelen in mijn leven en daarom ook altijd de rode draad in ons assortiment zijn, zowel in onze eigen ontwerpen als de produkten die we inkopen. Mijn lieve Babs is inmiddels helaas niet meer in ons midden, maar zal altijd voortleven in onze harten en via Beautiful Beast. Zij stond voor levenslust en liefde en wij blijven dat vertalen in colourful design!

Patricia, Beautiful Beast  

    Colourful design     © Beautiful Beast 2017  KvK 53370104     For pets & people