Ons goede doelDonkey Sanctuary Bonaire

Wij vinden het belangrijk om mee te doen met de wereld om ons heen, en zuinig te zijn op die prachtige planeet waar we zoveel plezier op mogen maken.
Belangrijk daarbij is dat the unfortunate, of dat nu mens of dier is, een helpende hand krijgt van degenen die dat kunnen. Er zijn gelukkig ontzettend veel initiatieven in de wereld om die helpende hand te bieden. Beautiful Beast draagt al deze initiatieven een warm hart toe, maar 1 in het bijzonder: Donkey Sanctuary Bonaire.

Op het kleurrijke en inspirerende eiland Bonaire leeft al honderden jaren een bijzondere eilandbewoner: de ezel. Ooit brachten de Spanjaarden dit dier naar het eiland als werkdier, maar door de komst van moderne voertuigen werden de ezels overbodig en helaas aan hun lot overgelaten. Deze 'vrijheid' gaat de dieren niet goed af: het eiland is dor en droog met honger en uitdroging tot gevolg. Het verkeer op Bonaire zorgt voor nog meer slachtoffers, en ook mishandeling is triest genoeg regelmatig aan de orde. Gelukkig is daar Donkey Sanctuary Bonaire: een ezelopvang die in 1993 is opgezet door de Nederlandse Marina Melis en haar man Ed Koopman. Zij vangen met liefde alle ezels op en zetten zich in om alle ezels van Bonaire een beschermd leven te bieden.

Wil je weten op welke verschillende manieren jij Donkey Sanctuary Bonaire kan helpen of wil je meer over de ezels weten? Klik dan op onderstaande banner.

 

   Colourful design     © Beautiful Beast 2017  KvK 53370104     For pets & people