Ons team

 

De createurs

Patricia heeft al jaren een passie voor dieren, natuur, wonen en al wat mooi is. Na twintig jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, heeft zij besloten haar unieke oog voor kleur en detail samen met haar creatieve ideeën en ontwerpen te delen met de wereld om haar heen via Beautiful Beast.

Haar inspiratiebronnen zijn dieren (zowel haar eigen dieren als dieren in het wild), haar groene woonomgeving, haar vakantiebestemmingen en vele, vele tijdschriften, boeken en websites.

Jolanda is haar hele leven al creatief in de weer met wol, stof en garen. Van jongs af aan heeft ze een zwak voor illustraties en mooie plaatjes, en ze vult dan ook dozen vol met het mooiste van het mooiste wat ze op dit gebied tegenkomt. Bij Beautiful Beast combineert ze haar creativiteit met haar voelspriet voor wat wij hier noemen 'de blij-factor'.

Ze haalt haar inspiratie uit haar omgeving, de vele illustraties, (kinder)boeken en haar hond en gezin.

De manager-van-alles

Joost werkt sinds zijn studie economie met veel plezier in het bedrijfsleven. Daarnaast is hij een echte outdoors fan, gek op de natuur, dieren en sport. Bij Beautiful Beast houdt hij zich bezig met alles wat maar zijn richting op komt, zoals de logistiek, bedrijfsvoering en hardware. En last but not least doet hij ook enthousiast mee met het creatieve en ontwerp proces.

   Colourful design     © Beautiful Beast 2017  KvK 53370104     For pets & people