KussenhoezenHandgemaakt in eigen atelier

Wij maken alle kussenhoezen zelf onder ons eigen label Beautiful Beast (zie ook Ons Atelier). Voor onze bijzondere kussenhoezen gebruiken we stoffen van 100% katoen. We werken met twee variaties: een dunnere kwaliteitskatoen en een extra stevige katoen. De gebruikte soort katoen is mede bepalend voor een verschil in prijs bij gelijke formaten. Bij elk product staat de gebruikte variant in de beschrijving vermeld. 

Opvallende stoffen

Voor alle hoezen gebruiken wij verrassende, opvallende en kleurrijke stoffen van Amerikaanse designers, zoals o.a. Amy Butler, Joel Dewberry, Valori Wells en Tina Givens. De zoektocht naar de allermooiste stoffen is ongoing, dus kom regelmatig kijken wat onze nieuwe aanwinsten zijn.

Afwerking

Voor de afwerking gebruiken we een ritssluiting of een envelopsluiting. Onze ritsen zijn van kunststof met een metalen schuivertje, van het merk Optilon. Ook de afwerking is bepalend voor een prijsverschil bij gelijke formaten. Bij elk kussen in de webshop staat vermeld welke sluiting is gebruikt. 

Let op: als je ons kleurrijke ligkussen bestelt voor je hond of kat, wees er dan zeker van dat hij/zij niet aan de ritssluiting gaat knagen. En als je viervoeter van nature niet rustig op een kussen ligt maar meer een 'sloper' of zeer ondernemend type is, laat je vrolijke vriendje dan niet zonder toezicht gebruik maken van het ligkussen. Zie voor meer informatie ook onze Algemene Voorwaarden.

   Colourful design     © Beautiful Beast 2017  KvK 53370104     For pets & people