Bestelwijze

Bestellen bij Beautiful Beast is zo gedaan! Bij elk artikel dat je wil hebben, klik je op ‘Voeg toe’ waardoor de artikelen de winkelwagen in gaan. Je ziet dan een overzicht van je bestelling, en bent bij Stap 1 van 3.

Stap 1 van 3

Op het overzicht van je bestelling vind je de artikelen die je graag wil kopen. De prijs in de webshop en in dit overzicht is inclusief BTW, maar voor de volledigheid staat de BTW er ook nog apart bij vermeld. Ook de verzendkosten staan apart vermeld; deze komen bij het totaalbedrag van je bestelling. Heb je je bedacht of wil je een aanpassing doen? Dan kun je via het rode kruis een artikel verwijderen of in het vakje achter het artikel het aantal wijzigen.

Wil je nog meer bestellen of verder rondkijken? Klik dan op ‘Verder winkelen’ links onderaan de pagina.

Ben je uitgewinkeld? Selecteer dan de Betaalmethode rechts onderin het overzicht.

Klik daarna op ‘Ga verder’ en ga naar Stap 2 van 3.

Stap 2 van 3

Vul je gegevens in op het formulier. Onderin het formulier moet je een vinkje plaatsen voor het akkoord gaan met onze Algemene Voorwaarden. Door op de hyperlink te klikken krijg je de voorwaarden direct te zien. Je kunt ze ook vinden op de pagina ‘Voorwaarden’ bovenin het menu.

Nadat je akkoord bent gegaan klik je rechts onderin op ‘Afrekenen’. Daarmee ga je een betalingsverplichting aan. Hiermee is de bestelling afgerond, want betaling doe je door het totaalbedrag handmatig naar ons over te maken. Je vindt de benodigde gegevens in de bevestigingsmail die je elk moment ontvangt.

Stap 3 van 3

Na stap 2 krijg je de melding ‘Bestelling afgerond’. Een kopie van de gegevens is naar het door jou opgegeven e-mailadres verstuurd. Controleer deze gegevens, en mocht er iets niet kloppen, neem dan contact met ons op.

Heb je helemaal geen bevestiging van je bestelling gehad, neem ook dan even contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 06 – 40 23 76 81 of ons e-mailadres design@beautifulbeast.nl.

Nadat je betaling door ons is ontvangen wordt de bestelling binnen 1-3 werkdagen verwerkt. Als de levering langer gaat duren dan verwacht brengen we je daarvan op de hoogte. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

   Colourful design     © Beautiful Beast 2017  KvK 53370104     For pets & people