Verzending

Hieronder vind je alle informatie over verzending: onze levertijden, de betalingsmogelijkheden en de verzendkosten.

Levertijden

De levertijd van onze producten is 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling. Wanneer wij voorzien dat het niet gaat lukken binnen 1-3 werkdagen, dan laten wij je dat weten en geven wij aan wanneer wij verwachten de bestelling wel te kunnen uitleveren. Aan jou vervolgens de keus of je de bestelling wil laten doorgaan. 

Betaling

Je kunt voor onze producten betalen door het totaalbedrag vooraf over te maken via bank of giro. Na ontvangst van je betaling (dit kan enkele werkdagen duren, afhankelijk van welke bank) gaan wij gelijk over tot het verzenden van je bestelling. Je ontvangt altijd een e-mail ter bevestiging van je bestelling.

Verzendkosten

Je bestelling wordt door ons zorgvuldig ingepakt en aangeboden aan PostNL of DHL. Zij zullen ervoor zorgen dat je pakket op het door jou opgegeven adres wordt afgeleverd. De verzendkosten zijn € 3,95 per bestelling, ongeacht het aantal artikelen.

Voor meer informatie over levertijden, betaling en verzending verwijzen wij je graag naar onze Algemene Voorwaarden. Daar vind je ook alle informatie over afhandeling bij eventuele retouren of klachten.

   Colourful design     © Beautiful Beast 2017  KvK 53370104     For pets & people